Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به رشد چشمگیر انحرافات در بین جوانان و نوجوان به وسیله شبکه های اجتماعی، ماهواره، فضای مجازی و ... ایجاد اوقات فراغت با برنامه های مفرّح، شاد، سالم و جذاب برای جوان و نوجوانان، جایگاه ویژه ای دارد که این اهمیّت در فصل تابستان دوچندان می شود. در این گزارش کوتاه به بیان برخی از برنامه‌های دستگاه‌های مختلف استان برای پر کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان پرداخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپاه الغدیر استان یزد: پرکردن اوقات فراغت جوانان با برگزاری اردوهای جهادی

مسئول فرهنگی سپاه الغدیر استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا؛ در خصوص برنامه‌های اوقات فراغت بسیج از برگزاری کلاس‌های جوانه‌های صالحین با رویکرد برنامه‌های قرآنی، معرفتی، اعتقادی، ورزشی و اردویی در 450 پایگاه مقاومت بسیج در فصل تابستان خبر داد.

سعید دهقان افزود: اردوهای جهادی با حضور 800 گروه جهادی و با اردوی 10 روزه در استان همراه با فعالیت‌های آموزشی، عمرانی، مرمت، مشاوره و آموزش مشاغل فنی و حرفه‌ای برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه جشن‌ها، مراسمات، خدمات مشاوره و خدمات درمانی در 12 پارک سطح استان برگزار می‌شود، اظهار داشت: معاونت فرهنگی سپاه برنامه‌های فرهنگی در پارک‌ها جهت غنی سازی اوقات فراغت خانواده‌های حاضر در پارک‌ها را تدارک دیده است.

مسئول فرهنگی سپاه الغدیر استان یزد برگزاری طرح هجرت را از دیگر برنامه‌های سپاه الغدیر استان برای اوقات فرات عنوان کرد و افزود: این برنامه با حضور 800 گروه جهادی در استان توسط بسیج دانشجویی تحت عنوان فعالیت‌های آموزشی، عمرانی و بهسازی مدارس، آموزش فنی و حرفه ای، صنایع دستی و فعالیت‌های مشاوره خانواده‌ها در روستاها با همکاری ادارات مربوطه انجام می‌شود.

سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد: تشکیل 60 کلاس بوستان معرفت ویژه نوجوانان یزدی

رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد نیز در خصوص ویژه برنامه‌های این دستگاه برای پر کردن اوقات فراغت گفت: سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری المپیاد ورزشی محلات در تمام رشته‌های ورزشی ویژه سنین مختلف در محله‌های یزد برگزار می‌کند و تا حدود یک ماه طول می کشد.

محمد رضا پیرنیا از برگزاری جشنواره‌ها مختلف از جمله جشن بادبادک‌ها در پارک کوهستان خبر داد و افزود: کلاس‌های آموزشی مختلف در رشته‌هایی از جمله هنری، آموزشی، فرهنگی، سرگرمی و... برای سنین نوجوانان و کودکان در فرهنگسراها بویژه فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود.

وی اجرای طرح نشاط در مدارس محله حسن آباد یزد را از دیگر برنامه‌های این سازمان خواند و ادامه داد: کارگاه‌های مادرانه و همسرانه برای مادران و همسران در سطح شهر به صورت هفتگی در مساجد و پایگاه‌ها و... که تمرکز آن بیشتر مناطق اقشار کم درآمد و حاشیه شهر است در نظر گرفته شده است.

تبلیغات اسلامی یزد: پرکردن اوقات فراغت جوانان یزدی با کمک مربیان اعزامی از قم

مسئول امور فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد نیز در این رابطه از برگزاری 60 کلاس بوستان معرفت ویژه نوجوانان در سطح استان خبر داد.

حجت الاسلام علی کارگر در خصوص برنامه های اوقات فراغت جوانان اظهار کرد: آموزش‌های قرآنی توسط دارالقرآن‌های استان یزد با تشکیل 70 کلاس قرائت قرآن، 30 کلاس حفظ قرآن، 35 کلاس مفاهیم قرآن، 60 کلاس طرح هجرت و 40 کلاس طرح بینات برگزار می‌شود.

این مسئول افزود: این‌ برنامه‌ها با همکاری مربیان اعزامی از حوزه علمیه قم، با هدف پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان برگزار می‌شود.

آموزش و پروش یزد: تشکیل 27 کانون فرهنگی تربیتی برای دانش آموزان یزدی

مسئول فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد نیز از فعالیت بیش از 27 کانون فرهنگی تربیتی و شعبات آن در سطح استان خبر داد و گفت: بیش از 200 پایگاه درون مدرسه و برون مدرسه‌ای ورزشی در این راستا فعالیت دارند.

انتظاری اختصاص 2 اردوگاه استانی و 15 اردوگاه شهرستانی جهت حضور دانش آموزان را از دیگر برنامه‌های این دستگاه برشمرد و افزود: جهت فعالیت دانش آموزان در بیش از 15 مرکز پژوهش‌سرا در تابستان هماهنگ شده است.

وی همچنین از اعزام بیش از 2 هزار نفر از دانش آموزان به اردوهای برون استانی خبر داد و اذعان کرد: بیش از 45 مرکز قرآنی شامل دارالقرآن و مدرسه‌های قرآنی در این راستا نیز فعالیت دارند.

مسئول فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد تصریح کرد: تشکل‌های دانش آموزی اعم از بسیج دانش آموزی و اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان فعالیت دارند و همچنین سازمان دانش آموزی در قالب برگزاری اردوهای تشکیلاتی و همچنین پایگاه‌های تابستان برای اوقات فراغت برنامه‌هایی در نظر دارد.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع پیش بینی می‌گردد بیش از 60 هزار نفر از دانش آموزان استان از برنامه‌های اوقات فراغت اداره کل آموزش و پرورش استان استفاده کنند.

فنی و حرفه ای یزد: اجرای طرح اوقات فراغت جوانان با شعار«هر ایرانی یک مهارت»

مسئول روابط عمومی مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد با توجه به اهمیت موضوع مهارت‌آموزی و غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان، گفت: طرح اوقات فراغت در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای یزد با شعار «هر ایرانی یک مهارت» از اول تیرماه آغاز شده است.

حسن صفری محمدی با بیان اینکه تمام رشته‌‌های دلخواه دانش‌آموزان و دانشجویان در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای راه‌اندازی شده است، اذعان کرد: در این دوره آموزشی سرویس نگهداری خودرو، تعمیر لوازم خانگی برقی، تدوین فیلم، معرق کاری چوب، کاربری شبکه اینترنت، نقاشی مدادرنگی، طراحی لباس، دوخت کیف چرم و سایر موارد ضروری به کارآموزان آموزش داده می‌شود.

وی از ارائه گواهینامه پایان دوره خبرداد و تصریح کرد: تمامی این دوره‌های آموزشی به ‌صورت کاملاً رایگان برگزار می‌شود و در پایان دوره آموزشی و در صورت قبولی در آزمون‌های مربوطه گواهینامه بین‌المللی به شرکت‌کنندگان اعطا می‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: از تمامی کسانی که علاقه‌مند به شرکت در دوره‌های آموزشی می‌باشند دعوت می‌شود تا با مراجعه به آدرس اینترنتی www.portaltvto.com جهت ثبت‌نام اقدام نمایند.

ورزش و جوانان یزد: برگزاری رشته‌های ورزشی مختلف در فصل تابستان

مسئول فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان یزد نیز در خصوص برنامه‌های این سازمان گفت: یکی از نهادهای است که بیشتر با جوانان و نوجوانان در ارتباط است و در همین راستا برای پرکردن اوقات فراغت آنها در فصل تابستان، فعالیت های متنوعی در مراکز مختلف برنامه ریزی کرده است.

انتظاری افزود: اداره ورزش وجوانان استان یزد در قشرهای مختلف ورزشی کلاس‌های مختلفی در کل استان برگزار می‌کند.

وی از برگزاری 80 کلاس رشته ورزشی ویژه دختران و پسران توسط هیئت‌های ورزشی و باشگاه‌های ورزشی خبر داد و افزود: علاقه‌مندان در نظر داشته باشند دوره‌های فرهنگی توسط سمن‌های تحت نظر اداره کل ورزش وجوانان استان یزد نیز برگزار می‌شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۷۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش می‌دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی عصر امروز در نشست با مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در استان کردستان، کردستان را سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی برشمرد اظهار داشت: امیدواریم ظرفیت‌های نهفته این استان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی به تبیین اهمیت شعار سال و رسالت این حوزه نسبت به این حوزه گفت: رویکرد مهارت آموزی از نکات مهم تحقق این شعار سال است و در این راستا تعهد و مقرر شده که بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش، 200 هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور جهش تولید با مشارکت مردم را یک انتخاب راهبردی دانست و تصریح کرد: اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره بر این حوزه تمرکز کرده تا با اهداف شوم خود برسد، اما دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

وی بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور 657 مرکز دولتی و 4 هزار و 800 کارگاه و واحد آموزشی، 22 هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد که می‌تواند به آموزش نیروی کار در کشور کمک کند.

عظیمی توسعه مراکز جوار کارگاهی را با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی و برنامه‌های اولویت‌دار سال جاری در کشور ذکر کرد و افزود: ارتقای این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های این سازمان فنی و حرفه‌ای است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از وجود 40 هزار مربی و 8 هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و عنوان کرد: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است، می‌توان با تقویت مهارت‌افزایی، جهش تولید راه انداخت.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی به مناسب روز مریانج برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • ۳۷۰۰ برنامه ویژه بزرگداشت هفته معلم در هرمزگان اجرا می‌شود
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز
  • تصویب تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول
  • «روانشناسی خودمانی» در بوستان «بهشت مادران» برگزار می‌شود